Terapije

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?


Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro.

Preberi vse

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?

, 12.03.2018

Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro. tukaj.

Aktivna terapija AEQ metode®


Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo. Postali boste sposobnejši za samonadziranje, pravilno in samostojno prilagoditev drže, gibanje in odzive na stres.

Preberi vse

Aktivna terapija AEQ metode®

, 11.03.2018

Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo. Postali boste sposobnejši za samonadziranje, pravilno in samostojno prilagoditev drže, gibanje in odzive na stres. tukaj.

Pred prvim obiskom aktivne terapije


V kolikor bi se želeli dogovoriti za termin aktivne terapije AEQ metode®, nam pišite na naslov info@aeq.si in elektronskemu sporočilu priložite

Preberi vse

Pred prvim obiskom aktivne terapije

, 10.03.2018

V kolikor bi se želeli dogovoriti za termin aktivne terapije AEQ metode®, nam pišite na naslov info@aeq.si in elektronskemu sporočilu priložite tukaj.

Učinek aktivne terapije AEQ metode®


Učinek aktivne terapije AEQ metode® in rednega zavestnega izvajanja AEQ vaj® na živčni sistem ter ublažitev kroničnih bolečin.

Preberi vse

Učinek aktivne terapije AEQ metode®

, 09.03.2018

Učinek aktivne terapije AEQ metode® in rednega zavestnega izvajanja AEQ vaj® na živčni sistem ter ublažitev kroničnih bolečin. tukaj.

Učenje na daljavo


Učenje na daljavo je mogoče preko Face time-a, FB video chat-a ali Skypa (30 minut 30€, 1 ura 60€, 90 minut 90€)V primerih, ko za nadaljevanje napredka v razumevanju...

Preberi vse

Učenje na daljavo

, 08.03.2018

Učenje na daljavo je mogoče preko Face time-a, FB video chat-a ali Skypa (30 minut 30€, 1 ura 60€, 90 minut 90€)V primerih, ko za nadaljevanje napredka v razumevanju... tukaj.

Vprašalnik


V vprašalnik vnesite potrebne podatke in opišite trenutno stanje, kot tudi razloge za katere menite, da so vas v trenutno stanje privedli. Vzemite si čas in dovolj podrobno opišite potrebno, saj bo s tem določitev najprimernejšega načina učenja AEQ metode boljša. V zahtevnejših primerih bo mogoče potreben tudi pregled/posvet preko video povezave.

Preberi vse

Vprašalnik

, 07.03.2018

V vprašalnik vnesite potrebne podatke in opišite trenutno stanje, kot tudi razloge za katere menite, da so vas v trenutno stanje privedli. Vzemite si čas in dovolj podrobno opišite potrebno, saj bo s tem določitev najprimernejšega načina učenja AEQ metode boljša. V zahtevnejših primerih bo mogoče potreben tudi pregled/posvet preko video povezave. tukaj.

Cenik AEQ metode®


Nove cene veljajo od 1.1.2018 dalje.

Preberi vse

Cenik AEQ metode®

, 06.03.2018

Nove cene veljajo od 1.1.2018 dalje. tukaj.

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook